Word ook vriend van Hospice Rozenheuvel!

Vrienden

Hospice Rozenheuvel werd in 1994 opgericht en was toen het tweede hospice in Nederland. Op 11 mei 2007 werd de de Stichting Vrienden van Hospice Rozenheuvel opgericht. De Vrienden zijn erg belangrijk voor het werk van het hospice. Hospice Rozenheuvel kan de hoge zorgkwaliteit voor haar gasten alleen bieden als ook de Vrienden hun bijdrage leveren. Met de Projecten van de Stichting kunnen de medewerkers en de meer dan 80 vrijwilligers zich nog beter inzetten voor de gasten.

Hoe kunt u Vriend worden?

U bent al een Vriend van Hospice Rozenheuvel als u belangstelling heeft voor het hospice en haar gasten. U kunt het werk van de medewerkers en de vrijwilligers actief ondersteunen met een eenmalige gift  of met een periodieke gift. Als een bepaald project u bijzonder aanspreekt, dan mag u een gift bestemmen voor dat specifieke project.

Wilt u misschien met het bestuur overleggen over een bijdrage aan een specifiek project of heeft u een andere vraag? Stuurt u dan een mail naar b.braak53@upcmail.nl en wij nemen spoedig contact met u op.