Nieuwe eetkamerstoelen

Hospice Rozenheuvel ontvangt eetkamerstoelen van de firma Eijerkamp i.s.m. het Dr. C.j. Vaillant Fonds.

Vorige week zijn tijdens een feestelijk koffiemoment mét gebak, 13 prachtige eetkamerstoelen in ontvangst genomen bij hospice Rozenheuvel. Deze stoelen zijn mede door een gift uit het Dr. C.J. Vaillant Fonds en de firma Eijerkamp uit Zutphen geschonken aan hospice Rozenheuvel.

De eetkamerstoelen in de woonkamer/hal bij Hospice Rozenheuvel waren nodig aan vervanging toe. Dus kwam Stichting Vrienden van hospice Rozenheuvel in actie.

De Stichting heeft enige tijd geleden contact gelegd met het Dr. C.J. Vaillant Fonds en de firma Eijerkamp in Zutphen. In gezamenlijkheid werd het mogelijk om 13 prachtige lederen eetkamerstoelen aan te schaffen. De stoelen zijn vorige week overhandigd door mevrouw Lisanne Eijerkamp aan Marjon Euverkamp, manager van Hospice Rozenheuvel en een delegatie van de Stichting Vrienden van hospice Rozenheuvel, t.w. Nel Bilder (voorzitter), Bon te Braak (penningmeester) en Coby Vredenburg (secretaris). Het eerste contact met de firma Eijerkamp werd gelegd door Coby Vredenburg. Vervolgens hebben de mensen van Stichting Vrienden van hospice Rozenheuvel tijdens een aantal plezierige ontmoetingen de stoelen van het mooie merk Montis uit mogen kiezen bij de winkel van Eijerkamp in Zutphen. Het zijn prachtige duurzame lederen stoelen met een geweldig zitcomfort. We zijn dan ook dankbaar voor deze prachtige gift.

< terug naar projecten